webáruház

A RENDELT ABRONCSOK MELLÉ VÁLASSZA MOBIL GUMIS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!
 

Egyedülálló kiszálltási lehetőség, csak nálunk!
Unja a sorban állást a gumisnál? Nem engedi el munkaidőben a főnök? Nem akarja a fölösleges macerát? SEMMI GOND! Válassza a "helyszini szerelés" kiszállítási módot, és a megrendelt abroncsokat kedvezményes áron felszereljük Önnek, ott és akkor amikor Ön akarja. Legyen ez a lakása vagy akár a munkahelye parkolója. Így nem kell hosszasan várakoznia, nem kell szabadnapot kivennie, csak azért, hogy az autójára felkerüljenek az új gumiabroncsok.

Hogyan lehetséges ez?
Cégünk rendelkezik egy minden igényt kielégítő, teljesen felszerelt "Mobil-Gumiszervíz" kisteherautóval. Ennek segítségével bárhol, bármikor fel tudjuk szerelni Önnek a megrendelt abroncsokat.
Szervízautónkat a legmodernebb, legújabb típusú szerelő és centrírozógéppel szereltük fel, így az elvégzett munka minősége megfelel egy szervízben végzett munka minőségével, SŐT!

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?
Tegyen a kosárba egy garnitúra (4db) gumiabroncsot, opcióként válassza a "Házhozszállítás helyszíni gumiszereléssel" kiszállítási módot. A megrendelést követően munkatársunk rövid időn belül telefonon keresni fogja Önt, egyzetetve az időpontot és a felszerelés pontos helyszínét.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink